To top
17 Nën

Amal, Donatela dhe Rihanna prezantojnë “MET Gala 2018”

Nëse ka një gjë që mund të llogarisni kur bëhet fjalë për Met Gala, është moda e çuditshme dhe fuqia e yjeve.
Ngjarja e vitit të ardhshëm tashmë është premtuese për ta mbajtur traditën, derisa organizatorët kanë zbuluar listën e pamendueshme për prezantimin e 2018 Met Gala: Rihanna, Amal Clooney dhe Donatella Versace, shkruan Daily Mail. Trio do të bashkojë forcat me editoren Anna Wintour për të bërë atë që konsiderohet si një nga netët më të mëdha në modë në Nju Jork më 7 maj 2018.