To top
15 Dhj

Besart Kadia caktohet pjesë e grupit negociator për Shqipërinë në BE

Me 11 nëntor të këtij viti, Besat Kadia u emërua zëvendës ministri i Ekonomisë, ndërsa mësohet se është caktuar edhe si pjesë përbërëse e grupit negociator të Shqipërisë  me Bashkimin Europian. Vendimi është marrë nga Këshilli i Ministrave, firmosur nga zëvendëskryeministri Erion Braçe.

Besart Kadia do të zëvendësojë Belinda Ikonomin, anëtaren e mëparshme të delegacionit me në krye Zef Mazin.

Besart Kadia ka qenë ish sekretari dhe ish anëtar i kryesisë së PD-së.

Më poshtë vendimi i plotë:

Besart Kadia caktohet pjesë e grupit negociator për