To top
31 Mar

Cila nga vajzat e ‘Big Brother VIP’ ka më shumë stil në veshje?

“Big Brother VIP” ka patur ndër të tjera edhe një influencë në stilin e veshjeve. Do gënjenim nëse do thoshim se s’kemi komentuar kurrë se çfarë veshin vajzat në prime apo gjatë qëndrimit në shtëpi.

Ishim kuriozë të dimë se cila nga vajzat vishet më bukur dhe ka më shumë stil sipas mendimit të opinionit publik.

Sipas një sondazhi dhe një vëzhgimi tonin, mes emrave të  pjesës më të madhe të konkurrenteve të “BBVA” të paktën të atyre që kanë qëndruar më gjatë, aq sa edhe publiku ka arritur të kuptojë pak a shumë stilin e tyre pohojmë se Kiara Tito ngelet më e pëlqyera duke u ndjekur nga Jori dhe Efi.