To top
10 Sht

Drejt vaksinës me detyrim?/ “Mbrëmja gala” për inaugurimin e Operas

Më 15 shtator inaugurohet rikonstruksioni i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit me një ceremoni gala ku do të ketë pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të Placido Domingos dhe Ermonela Jahos.

Me numër të kufizuar në publik që do të ndahet me ftesa dhe bileta, të pranishmit do të duhet të dorëzojnë certifikatën e vaksinimit ose një test negativ të Covid 19.

Masa nuk është aplikuar në teatro të tjerë deri më tani edhe pas masave të bëra publike nga Komiteti i Ekspertëve. Me këtë Komitet do të bihet dakord edhe për numrin e publiku