To top
25 Nën

Elegante dhe e buzëqeshur, Melania Trump pret bredhin e Krishtlindjeve

Melania Trump po dekoron për Krishtlindje Shtëpinë e Bardhë për herë të fundit. Elegante dhe e buzëqeshur, Melania vijoi kështu traditën amerikane, ku bredhi dorëzohet nga një karrocë me kuaj dhe pritet personalisht nga Zonja e Parë.

Për të pritur për herë të fundit bredhin 18.5 metra të lartë, Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara kishte zgjedhur një veshje të veçantë.

Për të pritur për herë të fundit bredhin 18.5 metra të lartë, Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara kishte zgjedhur një veshje të veçantë.