To top
8 Maj

Buckingham Palace publikon foton zyrtare të Mbretit Charles III

Pallati Buckingham ka publikuar fotografinë e parë zyrtare të mbretit Charles III të bërë në ditën e kurorëzimit të tij. Imazhi, nga fotografi Hugo Burnand, tregonte monarkun të ulur në “uniformën” e tij të plotë, i veshur me kurorën e shtetit perandorak, duke mbajtur skeptrin me kryq dhe të veshur me tunikën e tij mbretërore të purpurt. Portretet zyrtare tregojnë Mbretin Charles III dhe Mbretëreshën Camilla në dhomën e Fronit në Pallatin Buckingham, dhe të rrethuar nga të besuarit e tyre mbretërorë.

foto galeri

foto galeri