To top
30 Sht

Jennifer Aniston do hiqte dorë nga aktrimi?!

A ka menduar të heqësh ndonjëherë dorë nga aktrimi? Jennifer Aniston iu përgjigj pyetjes që iu bë gjatë një podcasti me Jason Bateman.

“Të tërhiqem? Po më

Ajo sqaron më tej se ishte para “The Morning Show”.

“Ishte një punë që e çova deri në fund dhe thashë uau, më mori gjithë jetën ky projekt. Dhe s`e di a është kjo ajo që dua”, tha Jennifer.

Jennifer nuk përmendi emrin e projektit, por nëse kërkon në Google rreth projekteve të saj para “The Morning Show”, rezulton “Dumplin” i 2018-ës dhe “Murder Mysery” i 2019-ës.

ka shkuar në mend para dy vitesh, por s`e kisha menduar kurrë më parë”, tha Jen.

Duke qenë se më vonë gjatë intervistës foli pozitivisht për Adam Sandler, bashkëprotagonist tek “Murder Mysery” e me të cilin ka luajtur disa filma të tjerë, mbetet e vetmja mundësi “Dumplin”. Arsyet, s`dihen.