To top
3 Qer

Mariana Kondi vlerësohet me çmimin prestigjoz në Boston

Festivali i Filmit Shqiptar (Noli Film Festival) u organizua për herë të parë më 31 maj dhe u mbyll më 2 qershor.

Mariana Kondi u vlerësua me çmimin “Albanian Excellence”. Këtë lajm ajo e bëri të ditur përmes një postimi në “Instagram”.

“Ndihem e vlerësuar nga Festivali i parë i Filmit Shqiptar në Boston, Massachusetts, me titullin “Albanian Excellence”! Festivali i kulturës, i dijes, humanizmit! Falënderoj të gjithë shqiptarët e Boston-it për emocionet e bukura që më dhanë!”, – shkroi ajo.

Në këtë festival, Mariana ishte aktore në dy prodhime kinematografike shqiptare, me regji të Ermal Mamaqit dhe Erand Sojlit.