Yjet e Hollivudit shkëlqyen teksa mbërritën në tapetin e kur të “Golden Globes 2024”. Ngjarja e shumëpritur kishte të pranishëm yje botërorë të cilët me veshjet e përzgjedhura frymëzuan të gjithë entuziastët e modës…

Nga Dua Lipa te JLo! Yjet e veshur më bukur në “Golden Globes

Tapeti i kuq u shndërrua në një paradë fustanesh mahnitëse dhe kostume të qepura në mënyrë të përsosur. Ndërsa yjet e Hollivudit festuan për arritjet më të mira, kalimi në tapetin e kuq i dha mbrëmjes edhe më shumë emocione. Fituesit e mëdhenj të “Golden Globes” të këtij viti ishin Oppenheimer dhe Succession.

Nga Dua Lipa te JLo! Yjet e veshur më bukur në “Golden Globes

Më poshtë do të gjeni veshjet më të mira të Golden Globes 2024, nga Jennifer Lopez, Dua Lipa, Margot Robbie, Jennifer Lawrence, Taylor Swift, Selena Gomez, etj…