Frymëzuar nga tregimi i shkurtër titulluar ‘Kopshti i Kohës’ shkruar nga JG Ballard. Në veshjet e artistëve mbizotëronin lulet dhe simbolet e kopshtit dhe të kohës.

Në mesin e shumë pjesëmarrësve, ne veçuam disa nga veshjet më të mira në eventin e Met Gala.

Dua Lipa

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Zendaya

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Kim Kardashian

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Cardi B

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Kendall Jenner

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Kylie Jenner

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Gigi Hadid

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

 

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Jennifer Lopez

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Cara Delevingne

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Sabrina Carpenter

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Bad Bunny

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Irina Shayk

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Taika Watiti & Rita Ora

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Nicki Minaj

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Rosalia

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Kylie Minogue

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Penelope Cruz

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Tyla

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Uma Thurman

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Emily Ratajkowski

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Anna Wintour

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Ashley Graham

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Jennie

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Ed Sheeran

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Taylor Russell

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Lil Nas X

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Ariana Grande

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Shakira

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Naomi Campbell

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Chris Hemsworth & Elsa Pataky

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Gwendoline Christie

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Jessica Biel

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Usher

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Matt Damon & Luciana Damon

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Doja Cat

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Lizzo

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Pamela Anderson

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Camila Cabello

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Barry Keoghan

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Michele Yeoh

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Keke Palmer

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Demi Lovato

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Sydney Sweeney

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Serena Williams

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Kaia Gerber

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Ayo Edebiri

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Demi Moore

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Amanda Seyfried

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Sarah Jessica Parker

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Elle Fanning

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave

GETTY

Dwyane Wade & Gabrielle Union

Met Gala 2024: Pamjet mbresëlënëse të V.I.P-ave