To top
23 Shk

Paris Hilton zbulon emrin e veçantë të djalit të saj, kuptimi që fshihet pas tij

Paris Hilton ka zbuluar emrin e fëmijës së saj të parë, që është Phoenix Barron Hilton

Në një postim në Instagram të mërkurën, Hilton njoftoi se ajo dhe bashkëshorti Carter Reum e quajtën djalin e tyre Phoenix.

“Ne vendosëm ta quajmë Phoenix. Phoenix ka disa pika të mira referimi të kulturës pop, por më e rëndësishmja, është zogu që digjet dhe më pas ngrihet nga hiri për të fluturuar përsëri. Unë dua që djali im të rritet duke e ditur se fatkeqësia dhe triumfi shkojnë përreth dhe vijnë rreth jetës sonë dhe se kjo duhet të na japë shpresë të madhe për të ardhmen”.

Jo vetëm që emri Phoenix paska një kuptim shumë domëthënës, por Hilton tha se ajo zgjodhi emrin e tij të dytë për nder të gjyshit të saj të ndjerë, Barron Hilton.