To top
9 Nën

Pasi njoftoi se s’mund të mbetej shtatzënë, aktorja bëhet nënë përmes një surrogateje

Rebel Wilson është bërë nënë. Aktorja njoftoi në Instagram të hënën se ajo mirëpriti fëmijën e saj të parë, një vajzë të quajtur Royce Lillian, nëpërmjet një surrogateje. “Më shumë se krenare që njoftoj lindjen e fëmijës tim të parë, Royce Lillian, e lindur javën e kaluar përmes një gruaje surrogate. Nuk mund ta përshkruaj as dashurinë që kam për të, ajo është një mrekulli e bukur!” e mbishkroi Wilson një foto të së porsalindurës të shtrirë në një batanije. Rebel Wilson është bërë nënë. Aktorja njoftoi në Instagram të hënën se ajo mirëpriti fëmijën e saj të parë, një vajzë të quajtur Royce Lillian, nëpërmjet një surrogateje. “Më shumë se krenare që njoftoj lindjen e fëmijës tim të parë, Royce Lillian, e lindur javën e kaluar përmes një gruaje surrogate. Nuk mund ta përshkruaj as dashurinë që kam për të, ajo është një mrekulli e bukur!” e mbishkroi Wilson një foto të së porsalindurës të shtrirë në një batanije.

Aktorja tha se ajo ishte përgjithmonë mirënjohëse për të gjithë njerëzit e përfshirë në udhëtimin e saj dhe e quajti “zëvendësuesen e saj të mrekullueshme që e mbajti dhe e lindi me një hir dhe kujdes të tillë”. “Faleminderit që më ndihmove të krijoj familjen time, është një dhuratë e mrekullueshme. Dhurata më e mirë!” përfundoi aktorja 42-vjeçare. “Jam gati t’i jap Roycie të vogël gjithë dashurinë që mund të imagjinohet. Po mësoj shpejt… shumë respekt për të gjitha nënat! Krenare që jam në klubin tuaj.” Është e paqartë nëse ajo do të bashkëprindërojë me partneren e saj Ramona Agruma.

Wilson më parë kishte dokumentuar vështirësitë e saj për fertilitetin dhe madje tregoi se humbja e saj e konsiderueshme në peshë ishte për të përmirësuar shanset e saj për të ngjizur një fëmijë. Vetëm disa muaj më parë, aktorja ndau me fansat se kishte marrë lajme të këqija për udhëtimin e saj të fertilitetit.