To top
3 Qer

Fotot sensuale të dukeshës, Kate Middelton

Fotot shpeshherë janë sa për një mijë fjalë. Mediat “futen” thellë në jetën e personave publike, dhe kësaj nuk i kanë shpëtuar as Princi William dhe Kate Middelton, prindër të tre fëmijëve.

Si pjesë e familjes mbretërore jemi mësuar t’i shohim të kuruar dhe me pamje perfekte, por fotot e mëposhtme tregojnë anën ndryshe të dukeshës.

E dehur, pa të brendshme, me veshje provokuese…janë disa nga fotot që publikojnë vazhdimisht mediat britanike, të cilat dukesha do të donte të mos i shihte askush.