To top
3 Qer

Ivanka Trump para se të bëhej VIP

Ivanka Trump është gjithmonë në qendër të vëmendjes së mediave për stilin e saj të veçantë. Së fundmi, mediat e huaja kanë publikuar disa foto ku tregojnë lidhjen e ngushtë që ajo ka babanë e saj, Donald Trump.

Në këto imazhe duket se Ivanka nuk ka ndryshuar aspak. Ajo është një bukuri natyrale dhe vitet duket se kanë ndaluar për të bijën e presidentit më të fuqishëm të botës