To top
14 Maj

Peter Simoner Shqipëria në sytë e një austriaku

CEO Simoner zbulon risinë Tornado në Shqipëri

Austriaku Peter Simoner gjendet në Tiranë prej tri vitesh. Është CEO i një kompanie serioze dhe prestigjioze në Tiranë “Lotaria Kombëtare” by Austria. Një kompani që jo vetëm bën të mundur argëtimin, fitimin ku nuk kanë qenë të paktë ata që janë bë rë milionierë , (kuptohet ata që kanë fat në lojë ) por dhe që me taksat e tyre ndihmojnë në mirëqënien tonë, dhe pse duke kontribuar drejtpërsëdrejti në jetesën e shqiptarëve, duke kontribuar në projektet e mirëqënies sociale apo të mirave publike, në investime me vlerë deri më 150.000 euro…

Simoner, sjellë eskepriencën e një austriaku në Tiranë, jetën, punën, dashurinë për këtë qytet me të mirat dhe të këqijat e tij, gatimin tradiconal, vendet e bukura që ka vizituar por zbulon dhe mjaft sekrete nga vendi i tij, për të gjithë ata që nuk e kanë vizituar ende Vienën.

 

(Vijon e plote ne print…)