To top
22 Qer

Thuaj “Lamtumirë” qimeve në “Vip Line Center”

Alexandriti më i fuqishëm në treg vjen në “Vip Line Center”.

Lutronic’s Clarity II™️ PASIONI PËR INOVACION!

Me vëmendje të veçantë ndaj nevojave të tregut, Lutronic ka investuar shumë në zhvillimin e pajisjes, për standardin më të lartë dhe përmirësim të vazhdueshëm.
Ky lazer depilimi, jo vetëm përmbush kërkesat e klientëve, por edhe i ka tejkaluar ato.

Çfarë është lazeri Clarity II?

I vetmi me goditjen 1ms dhe protokoll AlexPeel për heqjen e pushit në fytyrë!

Ky lazer epilimi ka platformë me gjatësi vale të dyfishtë Alexandrite ( 755nm) dhe Nd: Yag (1064 nm) me fuqi më të lartë, me aftësi inteligjente progresive. Është projektuar për të mundësuar trajtime më të shpejta, më efektive për pacientët e të gjitha llojeve të lëkurës, duke i bërë trajtimet më të lehta dhe më efikase për t’u kryer.

Përfitimet kryesore:

✅ Trajtime 2 herë më të shpejta për heqjen e qimeve me lazer.
✅ Teknologjia IntelliTrak™️ për mbulim më të shpejtë dhe më të qëndrueshëm Tx në zona më të mëdha.
✅ Gjerësia ekskluzive e pulsit më të shkurtër (1ms & 2ms) për efikasitet më të imët të heqjes së qimeve.
✅ Tipologji Hibrid me ftohje, për një trajtim më komod dhe pa dhimbje.

📊 Projektuar në mënyrë inteligjente për rezultate më të shpejta dhe të përmirësuara.
Lutronic’s Clarity II™️ ka sensorë temperature për të reaguar në kohë reale duke shmangur diegiet. Të gjithë paketën mund ta gjeni në klinikën tonë, “Vip Line Center”.