To top
14 Qer

Urimi për Bashën, PPE: Rizgjedhje e pastër në krye të PD

Partitë Popullore Europiane janë të parat që urojnë Bashën për rizgjedhjen e tij si kryetar i PD. Për PPE s’ka dyshime se ishte një rikonfirmim i pastër për Bashën dhe i përcjell urimet më të ngrohta.

Tashmë PPE shpreson që të vijojë lufta e përbashkët me PD për një Shqipëri demokratike e europiane.

Urimet tona të ngrohta për Lulzim Basha nga partia jonë shqiptare anëtare PD për rizgjedhjen e tij për rizgjedhjen e tij të qartë si kryetar partie. Le të vazhdojmë të forcuar & bashkërisht luftën tonë për një Shqipëri të prosperuar, # demokratike dhe # Evropiane #.