To top
20 Nën

Kush është aktorja që do të interpretojë princeshë Dianë-n tek the ‘The Crown’

Sezoni i “The Crown” ka fare pak ditë që ka dalë në Netflix, por zhurma që ky serial ka bërë deri më tani, e bën të duket edhe më e gjatë. Njerëzit kanë komentuar për gjithçka nga ky sezon dhe kritikat sigurisht s’kanë munguar, por jo për aktoren Emma Corrin që luan rolin e princeshë Diana-s.

Twitter-i (dhe jo vetëm) ka mbetur pa fjalë nga ngjashmëria e saj me princeshën dhe mënyra se si aktorja ka deportuar edhe në gjestet a mimikat më karakteristike të Diana-s. Nëse s’e keni parë, gjykojeni vetë nga fotot më poshtë!

2. Kostumografit të serialit i takon gjithashtu një super çmim.

3. Emma që luan rolin e Lady Diana-s e çon “The Crown” në nivel tjetër!

4. Duhet një sy i vëmendshëm për të dalluar njërën nga tjetra

5. Rikrijimi i fotos së fejesës me Charles.

6. Të njëjtat reagime, mimika dhe shprehi fytyre

7. Aktorja ka një ngjashmëri të frikshme me të edhe në detajet a momentet më intime

8. Mënyra si qesh me djemtë e saj në film, nuk ka asnjë dallim nga Diana në foton djathtas.