To top
8 Maj

Vajza e Brad Pitt dhe Angelina Jolie dëshiron të thërrasë Jennifer Aniston “mama”

Duket se një vendim i vajzës së Angelina Jolie dhe Brad Pitt ka ndryshuar marrëdhënien e këtij të fundit me Jennifer Aniston.

Megjithëse Angelina i ka ndaluar 6-të fëmijët e saj të takojnë aktoren hollivudiane, duket se Shiloh ka bërë krejtësisht të kundërtën duke i vënë zjarr benzinës.

Shiloh po kalon shumë kohë me Jennifer dhe ka kërkuar që ta thërrasë atë ‘mama’. Brad dhe Aniston gjatë martesës së tyre 5-vjeçare nuk kanë patur fëmijë por kanë qenë një ndër çiftet më të komentuara të industrisë të cilët edhe sot vazhdojnë të jenë në qendër të vëmendjes